Na internetu se dočtete různé zprávy. Třeba to, jak rodiče chtěli obdarovat dceru speciálním dárkem k osmnáctinám, a tak si na internetu vyhledali tajemně znějící bukkake v domnění, že dcerce po jejím večírku dopřejí novou japonskou kosmetickou péči. Nestačili se divit, kdo se jim objevil v domě. S dezinformací přišli kolegové ze zpravodajského portálu There is News.

Na oslavě oslavě Lauřiných narozenin nedělo nic neobvyklého. Ale jen do doby, než došlo na speciální překvapení od rodičů. Na párty se najednou objevilo tucet nahých mužů odlišného věku a rasy, kteří se rodičů ptali na dceru, zatímco se dotýkali jejích narozeninových balíčků. Lauřini rodiče byli pochopitelně zmatení, protože ve svém domě očekávali japonského maséra.

Drogy, sex, smrt. Reklamní kampaně, které pobouřily svět a zapsaly se tím do historie

Laura dar za všechny peníze nepochopila, ale věřila rodičům, že to z jejich strany nebyl zlý úmysl. Nemohlo se přece stát nic, když to byl dárek od rodičů, kteří si následně důkladně prostudovali, co to vlastně objednali. Lauře všechno vysvětlili a chlapíky z domu vyprovodili. No, nezapomenutelné narozeniny čerstvá osmnáctka měla jistě i tak.

Že není možné, aby se něco takového v době internetové stalo? Když do vyhledávače zadáte bukkake, hned vám vyskočí spousta fotek, které jste možná zrovna nehledali. Možností je přitom víc. Na Slovensku Bukake znají jako hudební skupinu, která hraje elektrický jazz. A ne, nemá tucet členů. Jedná se o trio, které doprovází popové zpěváky a mimo jiné i slavného Petera Lipu. Podle vyhledávače se může jednat i o způsob přípravy japonských nudlí soba, kdy se podávají za studena, posypané různými ingrediencemi a polévané masovým vývarem. Laury rodiče se trefili do té pro osmnáctiletou slečnu asi nejnevhodnější varianty. Bukkake s dvěma K uprostřed je označení skupinové sexuální praktiky, při níž se nehraje na žádný nástroj a nepodávají se žádné pokrmy. Při této praktice několik mužů masturbuje a ejakuluje na tělo ženy nebo muže, a to většinou na obličej a ústa, kde se semeno ponechá, zatímco další muži akt opakují. Při klasickém bukkake nedochází ke styku.

Pozn. Zpráva je poplašného či jinak závažného charakteru

Zdroj: thereisnews.com

Petra Vomelová

Drogy, sex, smrt. Reklamní kampaně, které pobouřily svět a zapsaly se tím do historie

Komentáře