Patříte k těm lidem, kteří po práci spěchají domů, kde si lehnou na gauč, otevřou Braníka a zapnou TV Nova? Tak to s velkou pravděpodobností patříte mezi lidi, kteří nemají svůj vlastní život a vyměnili ho za scénář, který napsalo deset matek na mateřské, a pak ho zahrálo pár desítek béčkových herců na první pokus. Ano, i takhle se dá důstojně prožít život před televizní obrazovkou.

Život bez televize není život

Víte, co je lepší, než si zajít do hospody, jít sportovat nebo se setkávat s přáteli? No přece koukat na to v televizi, kde vám k tomu nacpou tuny reklam a product placementu. Každý neúspěšný člověk už dávno ví, že než žít normální život, je přece lepší pustit si ho během hodiny na televizi Nova. Pak už jenom najíst, spát a do práce. A tímhle tempem se dá bez problémů prožít celý pracovní týden. O víkendu se pak dá zajít do sídlištní knajpy, kde se sousedem, kterému závidíme fabii v kombíku, proberete migranty a Kalouska, jenže to je tak asi všechno. V neděli nadávat u oběda na pondělní práci a další den vzhůru prožít další pracovní týden s fabrikou, gaučem a seriálem Ulice.

FOTO: Dalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život

Dalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - ordinace-v-ruzove-zahrade_1Dalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - pojištovnaDalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - unnamedDalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - velmi-krehke-vztahy-864Dalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - p
Další fotky
Dalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - n72025894beba959fadf743f37fDalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - n

Někteří tímto životním stylem žijí i 15 let, protože seriál Ulice se natáčí od roku 2005. I když předtím to takto lidé aplikovali se seriálem Tak jde čas, který byl vysílán od roku 1965 každý všední den a celkem vzniklo 10 349 epizod. Jedna postava byla v mnohých případech zahraná až 15 herci. Rekordní počet epizod zvládla herečka Deidre Hallová, která má na kontě přes 2000 natočených dílů. Ano, i s tímto seriálem někteří lidé doslova prožili celý život a Ulice je pouze česká obdoba nekonečného seriálu, který vám nahradí v podstatě vše, co vám v životě chybí.

„Dřív jsem měl holku, kamarády a jezdil pravidelně k rodičům a prarodičům na návštěvy. Jenže od doby, co pravidelně sleduju Ulici, tak nic z toho vlastně nepotřebuju. Kámošům se neozývám a s holkou jsem se rozešel. Ušetřil jsem díky tomu hrozně moc peněz. K rodičům a prarodičům chodím jen na Vánoce a na narozky, protože vim, že dostanu nějaký prachy na bedny. Koukat na Ulici je mnohem lepší, než žít svůj život. Hlavně je to levnější,“ svěřil se nám neúspěšný muž z Chomutova, který sleduje Ulici od doby, kdy ho vyhodili z práce. „Když jsem pracoval, tak jsem neměl na seriály čas, jenže pak sem jednou místo 500 kilo cementu objednal 500 tun, a kvůli mně vlastně zkrachovala stavební firma, kde jsem pracoval,“ dodal nezaměstnaný Chomutovák, kterému prý v životě stačí jen koukat na nekonečné seriály a ždímat štědrý sociální systém.

Žít neúspěšný život je v tomto případě snazší, než si myslíte. Stačí se jen koukat na televizi a nic nedělat. A to se vyplatí.

Ferrari Lakatoš

Na koho svést svoje chyby a životní neúspěchy? Představíme vám 6 nejlepších adeptů

Komentáře