Ke sledu vskutku bizarních událostí došlo minulý týden v malém americkém městečku Yuma ve státě Arizona. Vše začalo několika nechtěnými těhotenstvími a skončilo umístěním notorického masturbátora za mříže.

Úřady města Yuma již delší dobu prošetřovaly těžko vysvětlitelný nárůst těhotných žen, které tvrdily, že se při sexu vždy důkladně chrání nebo že dokonce žádný sex ani neměly. Jelikož se jednalo o více než dvacet různých žen, případ na sebe začal upoutávat pozornost širší veřejnosti.

Američan strčil v McDonald’s penis do hamburgeru, potom řval: „Tohle je to pravý maso!“ Na místě musela zasahovat policie

Věcí se začalo intenzivně zabývat tamní policejní oddělení a zanedlouho vyšly na povrch první skutečnosti. Všechny ženy měly společnou jednu věc – v nedávné době navštívily městské veřejné koupaliště. Do terénu byl následně nasazen policista v utajení, který kontroloval všechny nezvyklé aktivity. A jednu takovou opravdu po necelých dvou dnech strávených na koupališti objevil.

„Jeden z návštěvníků koupaliště pravidelně masturboval do bazénu. Při sledování jsme zjistili, že tuto činnost provádí i několikrát denně,“ sdělil tisku mluvčí yumaského policejního oddělení Gregory Haller. „Plavčík nám později potvrdil, že muže od vidění zná, a při podivné aktivitě ho dokonce viděl, z jeho pohledu však masturbace připomínala jakési zahřívací cvičení, a proto celou situaci nadále neřešil. Viníka jsme okamžitě převezli na stanici, při výslechu se ke všemu okamžitě přiznal. Ačkoliv za tento čin stráví ve vězení nanejvýš pár měsíců, může se připravit na placení alimentů za minimálně 23 potomků.“

Michal Švehla

Muž v IKEA vykonal potřebu do několika vystavených toalet. Vyvést ho musela ostraha a celý objekt byl evakuován

Komentáře