Když listy na stromech začnou měnit barvu, znamená to jediné. Přichází podzim a s ním i změna šatníku. Je to nejspásnější období, co se oblékání týče. V letním počasí ze sebe oblečení spíše odhazujeme a v zimě zase připomínáme cibule. Užijte si babího léta, ještě než udeří zima, a inspirujte se s námi podzimními novinkami.

FOTO: Inspirujte se podzimem

Inspirujte se podzimem - Inspirujte se podzimem - Inspirujte se podzimem - Inspirujte se podzimem - Inspirujte se podzimem -
Další fotky
Inspirujte se podzimem - Inspirujte se podzimem - Inspirujte se podzimem - Inspirujte se podzimem - Inspirujte se podzimem - Inspirujte se podzimem -

Tlumené a přírodní tóny jsou klíčem k pohodlnému přechodu ze zářivých letních barev a vzorů. Na podzimním počasí je nejlepší, že už není příliš horko na vrstvení, ale zase ani taková zima, abychom měli na sobě těžké zimní kabáty a péřové bundy. Zkrátka je tak akorát, což my Češi máme rádi.

Začněte s odstíny béžové a šedé a postupujte pomalu k trendy tmavě vínové, modré, zelené a hnědé. Světlé a tmavé tóny k sobě jednoduše perfektně ladí. Navíc skvěle doplňují šatník a dají se kombinovat prakticky s čímkoliv. Hitem podzimu, jak už to bývá, jsou pleteniny a hrubší saka. Neznamená to, že výběr kousků bude nuda. Večery už bývají chladné, takže je dobré mít po ruce minimálně jedno z toho. Pro inspiraci jsme vám sestavili galerii aktuálních kolekcí, které už nyní naleznete v obchodech. 

Miroslav Romaniv

Mohlo by vás také zajímat: COS nechal na přehlídce ožít kolekci tancem a představil nadčasové kousky, které by vám v šatníku neměly chybět. 

Komentáře