Jsou mladí, neklidní a nevybouření. A nyní navíc taky bez fanouškovské stránky na Facebooku. Řeč je samozřejmě o politickém hnutí Dělnická mládež, která přišla o účet s 2400 fanoušky, z čehož byla většina z nich posměváčci a trollové. Naši věrní flastenci se však rozhodli založit novou stránku a do toho už stihli proklít „odporný antifašismus“. Tohle bude ještě zábava.

Dělnická mládež se vrací!

Dělnická mládež se rozhodla bojovat proti modernímu světu tím, že si založila všechny sociální sítě včetně Twitteru, Instagramu a ruského Vkontaktě. Naši lidoví vlastenci, kterým se na tomto webu pravidelně posmíváme totiž přišli o svůj oficiální účet, na kterém chlubili tragickými fotografiemi svých členů. Kluci spolu sáňkovali, přespávali ve stanu a nebo se váleli ve sněhu. Všechny tyto činnosti pak světu předkládali jako součást odboje proti Židům a antifašistům.

„Lžidemokratický režim zrušil Dělnické mládeži účet na Facebooku. Měli jsme více jak 2400 fanoušků. Můžou nás blokovat donekonečna, ale nikdy nás nezastaví! Budeme dál aktivní v ulicích i na internetu. Odporný netvor antifašismus si vyláme zuby!“ sdělil světu administrátor nově vzniklé FB Page pod názvem Dělnická mládež 2.0, která působí jako upgrade té současné. Ostatně pochlubili se nám také novou fotografií. Chlapcům se zřejmě podařilo posbírat nějaké nové členy. Půlka sice vypadá, že jim není ani 15, ale i to se počítá. Víc oholených hlav totiž víc ví.

My samozřejmě přejeme Dělnické mládeži 2.0, kterou si na FB můžete vyhledat pod odkazem @delnickamladez18, spoustu síly a skvělého obsahu. Nenapadlo vás taky, co znamená to 18? To asi nebude nic souvisejícího s Adolfem Hitlerem, viďte? Pak nám tu ale nebrečte, že vám tu někdo pořád maže profil.

Hlavně bychom rádi, abyste nás pořád nebanovali, protože i mi antifašisté máme názor.

Ferrari Lakatoš

Komentáře