Američan Stevan Novak dal pořádně zabrat dallaské policii, která byla přivolána k jeho obydlí z důvodu podezření na spáchání několikanásobné vraždy.

Jak se však později ukázalo, nejednalo se o krvavé běsnění nějakého psychopata, ale pouze o opravdu realistickou uměleckou výzdobu z probíhajícímu Halloweenu. Na to, jak si vtipálek Stevan barák upravil tak, aby připomínal závěrečnou scénu z opravdu brutálního hororového filmu, se podívejte v naší galerii.

FOTO: Meč v hlavě, motorová pila v zádech a hromady vnitřností. I takhle se dá slavit Halloween

Meč v hlavě, motorová pila v zádech a hromady vnitřností. I takhle se dá slavit Halloween - 0-22-745×400Meč v hlavě, motorová pila v zádech a hromady vnitřností. I takhle se dá slavit Halloween - 1Meč v hlavě, motorová pila v zádech a hromady vnitřností. I takhle se dá slavit Halloween - Screenshot 2020-11-04 at 21.33.41Meč v hlavě, motorová pila v zádech a hromady vnitřností. I takhle se dá slavit Halloween - Screenshot 2020-11-04 at 21.33.34Meč v hlavě, motorová pila v zádech a hromady vnitřností. I takhle se dá slavit Halloween - halloween-696×431

Zkrvavená a zdeformovaná těla před Stevanovým domem, na jeho trávníku, a dokonce i na střeše. Dlouhý samurajský meč zaseknutý v hlavě jednoho z nich, motorová pila v zádech druhého. Pytle s lidskými ostatky a nedaleko od nich hromádka vnitřností. To vše, a ještě více našla přivolaná policejní hlídka na „místě činu“.

Policii na situaci upozornili umělcovi sousedi, kteří výzdobu považovali, a to hlavně kvůli jejich dětem, za velice nevhodnou a provokativní. K jejich velkému zklamání policie byla z Stevanovy práce nadšená a žádné následky nevyvodila.

 

 

Michal Švehla

Komentáře