Osmý ročník udílení prestižních ocenění osobnostem, které baví a inspirují Česko na sociálních sítích, spustil nominace, kterými byl zahájen. Hledání inspirace namísto soutěživosti je symbolem letošních Czech Social Awards 2020, které více než kdy jindy propojí živá setkání s on-line přenosy. Letos bude oceněno dvanáct osobností. Tento ročník bude vzhledem k situaci kolem nás speciální, program bude celodenní, a osobnosti se na něm budou objevovat postupně, aby nedocházelo ke shromažďování a byla zajištěna co největší bezpečnost.

Jména oceněných budou představena v rámci speciálního pořadu, kterým celý den vyvrcholí.

„Kdo zvládne držet krok ve zrychleném světě sociálních sítí? Ti, kteří dokáží být opravdoví a věrní svým hodnotám, které předávají svým followerům. Proto jsou ceny Czech Social Awards 2020 věnovány těm, kteří inspirují ostatní, i těm, co se rádi inspirovat nechávají,“ říká zakladatelka ankety Michaela Derynková.

Férovost a inspirace, nikoliv soupeření
Již poosmé se tak uskuteční udílení prestižního ocenění osobnostem, které Česko baví a inspirují na sociálních sítích. Symbolem pro ročník 2020 je právě hledání inspirace, nikoliv soupeření.

Fanoušci budou moci nominovat své favority ze světa sociálních sítí od 1. října do 30. října, a to prostřednictvím webu CzechSocialAwards.cz nebo aplikace Czech Social Awards (iOS, Android).

Moderátorkou letošního ročníku je Zorka Hejdová, která bude od 18. října až do samého vyhlášení 29. listopadu každý týden v živém vysílání na Instagramu @czechsocialawards zpovídat jednu z inspirativních osobností. Těšit se tak můžete například na rozhovor o globální inspiraci s topmodelkou Karolinou Kurkovou, na téma psychické pohody a štěstí zase promluví koučka Janka Chudlíková.

Autenticita, transparentnost a udržitelnost
Neméně důležitými principy letošního ročníku jsou i férovost a transparentnost, za které si v minulých letech převzal ocenění Karel „Kovy“ Kovář. Tradičním partnerem tohoto oceněni je McDonald’s, který se stává zároveň garantem důležitého tématu udržitelnosti. Téma navíc podpoří svou spoluprací s jedním z finalistů.

Nominace a hlasování
Letošní finálovou dvanáctku vybere z nominací odborná porota, která bude přihlížet k řadě kritérií, od otevírání společenských témat až po zábavný přesah. Hlasování bude probíhat Janečkovou hlasovací metodou – D21, která umožňuje rozdat více hlasů a najít tak společenskou shodu.

Komentáře