Pro kapitána hasičského sboru města Neapol se úspěšná záchranná akce během několika okamžiků proměnila v noční můru.

Hasičský sbor v čele s kapitánem Giovannim L. dorazil k podniku pro dospělé v centru města jen pár minut po ohlášení požáru. Během malé chvíle se podařilo dostat většinu ohně pod kontrolu a z budovy zachránit všechny zákazníky i zaměstnance.

Majitel pražského striptýzového baru měl na podniku ceduli s nápisem „lékárna“, je vyšetřován policií

Jako poslední z doutnajícího klubu hasiči vysvobodili spoře oděnou striptérku, ta si však z nějakého důvodu neustále snažila zakrýt obličej dekou. V domění, že utrpěla jakési zranění, se jí sám kapitán pokusil pokrývku z hlavy stáhnout. Jakmile tak učinil, shledal, že polonahou tanečnicí není nikdo jiný než jeho vlastní žena.

Konsternovaný hasič, který neměl o nočním přivýdělku své choti ani tušení, byl situací viditelně zasažený a několik chvil zůstal stát beze slova na místě. Pak se bezhlavě vrhnul na manželku a pokusil se ji odnést zpátky do hořící budovy. Zabránit mu v tom museli jeho kolegové a přítomná policejní hlídka.

Michal Švehla

Pozn.: V rámci kvalitní novinářské praxe je článek zcela vyfabulovaný. Zpráva je poplašného nebo jinak zavádějícího charakteru, proto by si ji neměl nikdo číst.

Komentáře