Kdo by neznal toto prastaré moudro, kterým se řídí většina z nás. Ti moudřejší se nechali rychle zaměstnat na plný úvazek, a pak řekli šéfovi, že potkali někoho podezřelého z nakažení koronavirem. Tím pádem jsou teď doma na sladkých 60 % a čekají na to, až se zavřou fabriky, a budou se flákat dál. To víte, blíží se jaro a brzo bude hezky, takže to znamená, že se nemaká, ale investuje.

Dá se i vydělat

Ve Světě neúspěchu je práce zakázané slovo, ale současná situace přeje lidem, kterým se nechce makat. Díky koronaviru se můžeme flákat doma na 60 % mzdy a vypadá to, že to ještě nějakou dobu bude trvat. Zakazuje se čím dál víc věcí a zavírá se čím dál víc obchodů a provozoven, což znamená, že skoro nikdo nemusí pracovat. Ti šťastnější z nás jsou za každé doby i počasí na dávkách, čehož musí vzhledem k situaci patřičně využít. A jak na to? Dokážete vůbec ještě utratit dávky během 3 dnů i v době karantény a zavřených heren? Pojďme si společně probrat, jakým způsobem to lze utratit a jak se na tom dá vydělat.

FOTO: 8 způsobů, jak spolehlivě přijít k penězům

8 způsobů, jak spolehlivě přijít k penězům - SN1 – TV Nova8 způsobů, jak spolehlivě přijít k penězům - euromiliony8 způsobů, jak spolehlivě přijít k penězům - SN dědictví – csfd8 způsobů, jak spolehlivě přijít k penězům - SN naroďte se do královské rodiny -wikip8 způsobů, jak spolehlivě přijít k penězům - SN udělejte z vašeho dítete dětskou celebritu – flickr
Další fotky
8 způsobů, jak spolehlivě přijít k penězům - SN wikipedia – vemte si bohatou ošklivou ženu8 způsobů, jak spolehlivě přijít k penězům - kapitan-jack-sparrow-chce-prave-vas-pirati-z-karibiku-a-cerna-perla-lakaji-nejen-na-filmovy-zazitek8 způsobů, jak spolehlivě přijít k penězům - youtube.com viktor

Jedním způsobem, jak během krize utratit všechny rezervy, je nakoupit za celé dávky cenné komodity, jako jsou těstoviny, rýže, toaletní papír, konzervy a hlavně roušky. S tímto zbožím pak můžete obchodovat a prodávat za vyšší ceny. Stačí vykoupit zboží v akci, a pak jenom přidáte pořádnou marži, jako to dělají odjakživa Vietnamci ve večerkách. Toto chtěné zboží se dá použít jako vklad při nelegálním turnaji v kartách, kde můžete obrat své známé o poslední zbytky zásob, které mají, než přijde apokalypsa.

Dalším návodem, jak během krize utratit důmyslně poslední dávky, je bezesporu nákup surovin na výrobu domácí dezinfekce. Stačí vám k tomu pouze potravinářský líh a želatina v prášku. Pak už jen vše přelijete do lahviček a máte byznys, který vás ze světa neúspěšných pošle pendolinem do světa úspěšných. Jen si představte ten život, ve kterém se vám nevejdou peníze do kapes jako správnému rotčildovi a snídáte kaviáry s bohemkou.

Další možností je osvědčený hazard a využití posledních možností, které nám zbyly. Zásadním problémem online beden je ten, že nikdy nepoznáte, že je hladová, nebo nakrmená. Jen ti největší profíci z nás totiž v hernách číhají z baru na hráče a jejich bedny. Tady se bohužel takováto možnost nenabízí. Otázkou je, co s tím? Raději vykupte všechny losy na poště, dokud je ještě čas, nebo se staňte odborníkem na pátou argentinskou fotbalovou ligu, kde se zápasy stále ještě konají.

Stále ještě existuje možnost to jednoduše utratit „na pána“ za plný talíře jídla z rozvážky, pár přepravek Grešláka a kartáče cigár. Tahle metoda je přece osvědčená a je lepší bejt někdy konzervativním white trashem.

Ferrari Lakatoš

Dluhy pochází ze severu. Ústecký kraj to opět dokázal a urval prvenství v registru dlužníků

Komentáře