Darujte svým blízkým k Vánocům kvalitu od Philips TV & Sound a zajistěte jim prvotřídní zážitky po celý rok. Nová elegantní televize promění obývací pokoj v kino a špičková sluchátka nabitá technologiemi nadchnou sportovce i milovníky hudby. Philips TV & Sound má pro vás tipy na dárky, s nimiž určitě potěšíte rodinu, sportovce i hudební fajnšmekry.  

Kino v pohodlí domova

Televize The One z řady Performance Series potěší každého člena rodiny nejen skvělými funkcemi, ale i cenou. Třístranná technologie Ambilight promítá světlo z obrazovky na okolní zdi a atmosféra aktuální scény vás tak zcela pohltí. Jako v kině se budete cítit i díky vysoké kvalitě obrazu a zvuku. Radost udělá i náruživým hráčům konzolových her, kterým The One zaručí maximální rychlost a kvalitu hry pro dokonalý požitek. Cena modelu 58PUS8506/12 s úhlopříčkou 58“ je 24 999 Kč.

Zážitky v prémiovém designu

Špičkový všestranný televizor Philips OLED 806 si zamiluje každý vyznavač designu. Televize v minimalistickém kovovém provedení jako by se vznášela nad deskou a její ovladač je potažený udržitelnou kůží Muirhead. O dechberoucí televizní zážitky se postará čtyřstranná funkce Ambilight, procesor Philips P5
a vylepšená ochrana OLED displeje. S vysokými požadavky na styl a technologickou kvalitu si OLED 806 zkrátka hravě poradí. Cena modelu 55OLED806/12 s úhlopříčkou 55“ je 38 999 Kč.

Poslech hudby přes lícní kosti

Pro sportovce, kteří se pohybují po městě či na rušných silnicích, jsou tu sluchátka TAA6606BK se systémem Bone Conduction. Ten umožňuje běžcům či cyklistům poslouchat hudbu lícními kostmi a volnýma ušima vnímat okolní ruch. LED světlo navíc přispívá k lepší viditelnosti a sluchátka také skvěle padnou pod cyklistickou helmu. Sluchátka jsou k dispozici za 3 899 Kč.

Nic než kvalita a dokonale čistý zvuk

Nadělte radost i hudebním fajnšmekrům. Prémiová sluchátka Philips Fidelio L3 mají vše, co je třeba pro plné vychutnání každého tónu. Funkce aktivního potlačení hluku odfiltruje okolní ruchy a působivé audio zajišťují reproduktory s certifikací pro zvuk ve vysokém rozlišení. Krystalicky čistý zvuk vybízí k dlouhému poslechu, čemuž napomáhá i pohodlný design a dlouhá výdrž baterie. Cena sluchátek je 9 799 Kč.

Komentáře