I malí lidé dokážou velké věci. O tom se nás v příštím roce pokusí přesvědčit i současný poslanec Patrik Nacher z hnutí ANO, který na svém Twitteru oznámil, že bude kandidovat s hnutím ANO v Hobitíně. O celou kampaň se samozřejmě postará PR tým Andreje Babiše v čele s Markem Prchalem.

Malý politik s velkými ambicemi

Hnutí ANO slaví obrovský úspěch. Jejich poslanec Patrik Nacher, který měří pouhých 162 centrimetrů, se stal před nedávnem oficiálním občanem Hobitína, takže se rozhodl, že v příštím roce už nebude kandidovat ve volbách v České republice. Volby do hobitího zastupitelstva se budou odehrávat v roce 2021, a proto se malý Nacher rozhodl, že se pokusí stát v Hobitíně rovnou starostou. „Už mě nebaví chodit v podpatcích a stát před mikrofónem na špičkách. Proto se pokusím kandidovat tam, kde se budu těšit mnohem více jako mezi svými,“ řekl naší redakci sám Nacher.

FOTO: 8 ďábelských organizací, které si nepřejí, abychom se měli dobře

8 ďábelských organizací, které si nepřejí, abychom se měli dobře - 1078383-4995128 ďábelských organizací, které si nepřejí, abychom se měli dobře - clovekvtisni8 ďábelských organizací, které si nepřejí, abychom se měli dobře - eu – europa.eu8 ďábelských organizací, které si nepřejí, abychom se měli dobře - romea logo8 ďábelských organizací, které si nepřejí, abychom se měli dobře - wikipedia osf – soros
Další fotky
8 ďábelských organizací, které si nepřejí, abychom se měli dobře - n8 ďábelských organizací, které si nepřejí, abychom se měli dobře - roz8 ďábelských organizací, které si nepřejí, abychom se měli dobře - top

Proslýchá se, že se náš nejmenší český politik, kterému nikdo v Poslanecké sněmovně neřekne nikdo jinak než Paklíč, rozhodl útočit na tu nejvyšší metu. Rád by se stal starostou Hobitína. Nebude to mít lehké, protože opoziční politici z Kraje si rovněž brousí zuby na post starosty. Nacher se utká například s Bilbem Pytlíkem nebo se Samvědem Křepelkou.

Nacher má za sebou skvělý marketingový tým v čele s Markem Prchalem, z čehož se hostinským z Hospody U Zeleného draka a Na Povodí svírá žaludek. Podnikatelé z Kraje totiž nechtějí EET ani kontrolní hlášení. Mezi místními se navíc proslýchá, že Nacher plánuje v Kraji postavit po vzoru Čapího hnízda své vlastní sídlo. Údajně ho chce nazvat Myší díra.

Vypadá to, že volby v Hobitíně budou sledovanější událostí než naše prezidentské volby. Patrik Nacher je jasným důkazem, že i malí lidé mohou dokázat velké věci.

Ferrari Lakatoš

Komentáře