K holicím strojkům jsme poněkud skeptičtí. Většinou sice poslouží pro rychlé vyhlazení tváře v časové tísni, ale výsledek nebývá stoprocentní. Braun Series 9 však opravdu funguje!

ps-stage-series-9-shaver

Holení s novým strojkem Braun Series 9 je příjemné, holicí hlava jemně kopíruje tvář a vůbec jí nedělají problémy zakřivená místa, například pod čelistí. Hlava má čtyři prvky, přičemž každý je určen pro jiný druh porostu. Zcela bezchybného oholení jsme docílili zhruba do pětidenního strniště.

 

ps-highlight-series-9-shaver-syncrosonic

Strojek disponuje patentovanou technologií SyncroSonicTM, která snímá hustotu vousů a této hustotě se strojek přizpůsobí. Během jedné minuty strojek provede 40 000 mikrovibrací.

ps-highlight-series-9-shaver-perfect-ergonomics

Pro zastřižení bradky tu je titanový zastřihovač HyperLift&Cut potaženým zlatem. Tedy ne, že by se zlato nějak výrazně projevovalo, ale zní to dobře.

ps-feature-series-9-shaver-wet-and-dry

Díky technologii Wet&Dry je Braun Series 9 schopen pracovat v jakémkoliv prostředí. Tím se myslí to, že Braunovi voda nevadí. Můžete se tedy holit namokro, nasucho, s vodou, pěnou, gelem, ve sprše, v bazénku se šampaňským, prostě jak vás napadne.

Kladný vztah k vodě strojku Braun Series 9 má navíc velmi příjemný důsledek: lze jej čistit pod tekoucí vodou. Některé modely se dodávají společně s multifunkční stanicí Clean & Charge, která ošetří strojky pomocí alkoholu. Jediným stisknutím tlačítka se strojek sám vyčistí, nabije, promaže a vysuší. Alkoholem se ničí bakterie a, jak sám víte, má samé blahodárné účinky. Dopřejte jej proto i svému strojku!

ps-feature-series-9-shaver-clean-and-charge

Braun Series 9 se velmi dobře drží v ruce a přes svou masivnost je lehký a zbytečně neunavuje zápěstí. Nabíjí se ve speciální stanici, která slouží i jako praktický odkládací stojánek. Strojky jsou dostupné v klasických barvách: stříbrné a černé.

Pánové, víte, jak se starat o svůj plnovous? Zde máte funkční tipy i vyvrácené mýty

Komentáře