Život byl dosud neúplný, nyní se to však změnilo. Nové vydání nejstylovějšího časopisu na východ i na západ od Tokia je již totiž je na stáncích. Žádejte a bude vám prodáno, předplácejte ZDE a bude vám předplaceno.

Paul Newman

Za války ho nevzali k letectvu pro barvoslepost, a tak skončil ve vojenském divadelním souboru u amerického námořnictva. Přečtěte si portrét herce, který i z průměrného filmu dokázal vytvořit vrcholný zážitek.

Vojta Dyk

A další pán na focení – herec, zpěvák a střední záložník fotbalového SK Vacov hovoří o novém filmu Důvěrný nepřítel, o svém opatrném vztahu k technice, o rybaření a o tom, co se stane, až Sparta vyhraje ligu.

Klasika pro dlouhé dny a krátké, horké noci

Elegantní obrazová meditace na otázkou, co nosit v létě tak, aby to vypadalo ne pouze dobře, ale pokud možno úplně nejlépe. Jak si povšimnete, jedním z klíčů k úspěchu je klobouk. Ideálně panamák, viz níže.

Slunce v láhvi

V palírně Radlík u Jílového u Prahy z ovoce transformovaného kvasinkami v destilační aparatuře a prostřednictvím umění zdejšího týmu pod vedením mistra etanolu Kamila Kutiny vznikají čisté esence: ovocné destiláty, nejušlechtilejší formy vody života.

Otoč to na Mnichov!

Stylový průvodcem bavorskou metropolí, od surfování a hru vášnivých žen ve vlnách, přes schody do nikam a Dachau, až po restaurace, tržnici, nákupy, bary,  Bayrische Motoren Werke, pivo a ještě jednou a několikrát pivo.

Krása, práce a smrt

Příběh návrháře Alexandera McQueena, s jehož dílem začalo 21. století. Hlavní kolekce, hlavní lidé jeho života, zásadní milníky. A také připomenutí, jak je těžké, až nemožné se vyrovnat se smrtí matky.

Nejslavnější z rodu klobouků

Slaměný klobouk tak slavný, jemný a pracný, že stojí víc, než váš drahý telefon. Dozvíte se, kde se panamák vyrábí a proč se jmenuje „panamák“, i když se nevyrábí v Panamě. Zjistíte, jak si panamák vybrat a s čím ho nosit.

Předplaťte si nejstylovější časopis Muži v Česku ZDE a příště si vás již najde sám.

Komentáře