Věděli jste, že první tablet byl představen v roce 1968? V té době se však jednalo o jakýsi „počítač pro děti všech kategorií“. A ještě pár let zpátky byl tablet mnoha lidmi považován za zbytečný nástroj, na který se doma jen prášilo, nebo jste se občas na něm koukli na film či seriál.

To už dávno neplatí. Tablety jsou stále více na vzestupu a někteří dokonce dumají nad tím, zda jednou úplně nenahradí mobily a přenosné počítače. Přeci jen kvalitní tablet umí tak trochu všechno. Svými funkcemi totiž opravdu zvládne nahradit jak telefon, tak počítač a vy tak nemusíte s sebou vláčet několik zařízení naráz.

Videohovory snadno a pohodlně

S tabletem Lenovo Yoga Tab 11 docílíte bezchybných pracovních videohorovů. Možná až moc dokonalých – s tímto zařízením se už totiž nebudete moct vymlouvat na špatnou kvalitu obrazu či zvuku, a to díky prvotřídnímu videu s 99° širokoúhlým obrazem a redukcí okolního hluku. Vaši kolegové a klienti vás konečně pořádně uslyší. A vy je taky – Lenovo Yoga Tab 11 je totiž vybaven čtyřmi JBL reproduktory, které zajistí ten nejkvalitnější zvuk. Tablet pro vaše cally jistě oceníte i v případě, že patříte k tzv. „pohybovým řečníkům“ a potřebujete při mluvení chodit. A jen si představte to pohodlí užít si videohovor s kolegou z pohodlí gauče nebo postele?

Přídavné zařízení k pracovnímu počítači

Desítky otevřených záložek, oken a neustálé překlikávání mezi tabulkou v Excelu, informacemi v e-mailu a poznámkami ve Wordu. Popsali jsme právě vás? Pak zvažte pořízení kompaktního tabletu, který se stane neodmyslitelnou součástí pracovního počítače. Skvěle totiž funguje jako druhý displej k notebooku. Lenovo Yoga Tab 13 zajistí snadnější správu záložek a oken a díky němu budeme mít své poznámky vždy při ruce. K počítači jej snadno připojíte pomocí micro HDMI portu. Lenovo Yoga Tab 13 je navíc vybaven hlasovým asistentem Google, který vám může pomoci například při vyhledávání informací.

Zapisování poznámek nebylo nikdy jednodušší

Pokud nedáte dopustit na klasiku – papír a pero – tohle asi nebude nic pro vás, pro ostatní z vás je to výhra. Řekněme si to upřímně, poznámky na papíře je velmi těžké udržet v organizované podobě, daleko snadněji se ztratí a pokud váš rukopis připomíná ten doktorský, asi se v nich brzo ztratíte i vy. Pořád si můžete poznámky uchovávat ve svém počítači, ale už vám někdo řekl, že ťukání do klávesnice během důležitého meetingu se po chvilce stává trochu otravné?

Buďte kreativní

Tablety Lenovo Yoga Tab 11 i 13 ocení i všechny kreativní duše – ať už je grafika či ilustrace vaší profesí, nebo pouze vášní tablet můžete využít k načrtnutí ilustrace v grafickém programu, návrhu nového designu nebo k úpravě fotek. Ve spojení s perem Lenovo Active Pen 2 se z vás stane skutečný tvůrce.

Patříte-li mezi náročnější uživatele, sáhněte po prémiovém tabletu Lenovo Tab P11 Pro. Jedná se o jeden z nejvýkonnějších tabletů značky Lenovo, který s přehledem nahradí přenosný počítač. Balení totiž rovnou obsahuje přídavnou klávesnici a pero Lenovo Precision Pen 2 – příslušenství, které vám usnadní práci na cestách, a zvýší vaši produktivitu.

Po práci legraci

Oba tablety jsou vybaveny vestavěným stojánkem, díky kterému si užijte sledování filmů naplno. Lenovo Yoga Tab 13 je vybaven mobilní platformou, díky které na vašem tabletu rozjedete i náročnější herní tituly. Ideální zařízení pro gamery. V hraní vás nezastaví ani vybitá baterie, tablet vás totiž překvapí dlouhou výdrží.

 

Komentáře