Slovenským vědcům se povedla naprosto nevídaná věc. Podařilo se jim totiž přijít na způsob, kterým snadno a levně dokáží detekovat Covid-19 ze spermatu nakaženého jedince. Tato revoluční metoda se bude jmenovat PRC test a lidé budou moct přinést své sperma z domova, pokud budou mít na spěch. Ženám se tato metoda příliš nezdá, protože je diskriminuje.

Covidová masturbace bude hitem letošního léta

Ženám přijde diskriminační, muži se na ni těší a věřící proti ní protestu. Nová metoda, která bude detekovat přítomnost Covid-19 ve vašem těle, budí rozpaky po celém světě. Slovenští vědci totiž přišli na rychlý a přesný způsob, jak zjistit ve vašem těle nový typ koronaviru. Nepotřebují k němu vaši krev, moč ani sliny, ale sperma! Podmínkou bude, abyste neměli před testem jeden měsíc pohlavní styk ani nemasturbovali, což se některým z námi dotazovaných příliš nelíbí. „Cože? Testování ze měsíc nevyvenčenýho raráška? Tak dlouho jsem abstinovat vydržel naposledy v šestý třídě,“ popsal nám své pocity neznámý muž na ulici, kterému jsme řekli o slovenské metodě testování na Covid.

FOTO: 7 věcí, které vás před koronavirem neochrání

7 věcí, které vás před koronavirem neochrání - 5291229689_88cc09412f_b7 věcí, které vás před koronavirem neochrání - snimek_obrazovky_2020-03-03_v_12.45.147 věcí, které vás před koronavirem neochrání - bůh wiki7 věcí, které vás před koronavirem neochrání - hornbach.cz7 věcí, které vás před koronavirem neochrání - pixabay
Další fotky
7 věcí, které vás před koronavirem neochrání - 5e302a5914398-43287 věcí, které vás před koronavirem neochrání - antibiotika pixabay

Nová unikátní metoda vyvolala rozruch po celém světě a sám papež o ní prohlásil, že po absolvování každého takového testu zemře na světě jedno štěňátko. Nicméně samotní faráři by se jí příliš nebránili, co se tak proslýchá v kuloárech. Proti této kontroverzní metodě testování protestují i feministky, které si přijdou znevýhodněné. „Není to fér, že nám ženám budou v nemocnici strkat do nosu špachtle, zatímco chlapi si mohou jen ulevit do kelímku a dostanou lepší výsledky testu než z PCR testu! Ať koukaj Slováci vymyslet i něco pro nás nebo budeme protestovat,“ sdělila naší redakci tisková mluvčí československých feministek.

Slováci se chystají novou metodu zavádět do praxe už v květnu 2021 a celý svět se nemůže dočkat na provoz v praxi. Očekává se, že se bude jednat o velkolepou událost, o které bude psát celý svět. Možná se v blízké době dočkáme i zavedení v Česku. Necháte otestovat svoje sperma na Covid?

Celý článek je samozřejmě vymyšlený nesmysl, který máte za povinnost pouze sdílet.

Škoda Lakatoš

Komentáře