Muž, kterého nechtěli ani v SPD Tomia Okamury, se rozhodl, že zahájí svou předvolební kampaň tím, že přijde na jednání Sněmovny a následně začne útočit na předsedajícího. Řeč je o nezařazeném poslanci Lubomíru Volném, který svým chováním pohoršil půlku republiky. Nyní se své chování chystá posunout na další level. Hodlá se totiž přihlásit do pořadu Prostřeno!, kde soupeřům hodlá připravit svůj pověstný flákanec.

Volný předvede konečně svůj flákanec

Z nezařazeného poslance Lubomíra Volného se přes noc stala celebrita. Ve skutečnosti v podstatě jen veřejnosti potvrdil svoje „nekvality“, když v rámci jednání stihnul naštvat většinu poslanců svým buranským chováním. Do mikrofonu mluvil bez roušky, urážel ostatní poslance a nakonec zvládl i menší strkanici s místopředsedou Sněmovny Tomášem Hanzelem a dalšími socany. Nakonec byl vypovězen ze Sněmovny, čímž oficiálně zahájil svou předvolební kampaň, která vyvrcholí při podzimních volbách. Volný se tam dostal v roce 2017 díky Okamurovo SPD a nyní to s ním vypadá bledě, takže musí jednat.

FOTO: 7 věcí, které vás před koronavirem neochrání

7 věcí, které vás před koronavirem neochrání - 5291229689_88cc09412f_b7 věcí, které vás před koronavirem neochrání - snimek_obrazovky_2020-03-03_v_12.45.147 věcí, které vás před koronavirem neochrání - bůh wiki7 věcí, které vás před koronavirem neochrání - hornbach.cz7 věcí, které vás před koronavirem neochrání - pixabay
Další fotky
7 věcí, které vás před koronavirem neochrání - 5e302a5914398-43287 věcí, které vás před koronavirem neochrání - antibiotika pixabay

Vzhledem k tomu, že prezident Miloš Zeman oznámil datum voleb už na konci prosince, tak to pro všechny politické strany oficiálně znamená i zahájení předvolební kampaně. Volnému se podařilo naštvat půlku republiky, což logicky znamená, že si na druhé straně získal mnoho příznivců, a to především ze strany těch s IQ pod 90. Nyní se však rozhodl posunout svou kampaň dál, a proto se přihlásil do soutěže Prostřeno!, kde hodlá soutěžícím předvést svůj pověstný flákanec. Nikdo totiž neví, co to znamená, ale většina lidí se domnívá, že se jedná o nějaké jídlo. Proto ho Volný zařadí i na svůj připravovaný jídelníček.

„Cože? Flákanec? To bude buď nějaká flákota masa nebo nějaký pokrm z kance, ale nejsem si jistý. A to pracuju v gastronomii už přes 20 let,“ odpověděl nám pražský renomovaný kuchař na otázku, co je to ten flákanec. A podle všeho to nebudou vědět ani soutěžící, když jsme to nenašli ani na Google. Jen se obáváme, že flákanec nebude jídlo, ale například ostravský úder s otevřenou dlaní nebo něco podobného. Rozhodně se necháme překvapit, až budou díl vysílat.

Celý článek je tak trochu pravda, i když je smyšlený. O Volném si můžeme myslet, co chceme, ale naštěstí je víc než pravděpodobné, že se do Sněmovny znovu nedostane, takže o něm v budoucnu už naštěstí neuslyšíme.

Mercedes Lakatoš

Komentáře