Pohádkový princ a oblíbený moderátor Pavel Trávníček dnes obdrží státní vyznamenání od prezidenta Miloše Zemana. Cenu Za zásluhy o stát v oblasti umění Trávníček získá především za moderování pořadu DO-RE-MI, který uváděl společně se Sabinou Laurinovou.

Pohádkový princ se dočkal

Věřili byste tomu, že Pavel Trávníček ještě neměl státní vyznamenání? Tento oblíbený pohádkový princ je tu s námi už 70 let a každé Vánoce nám dělá radost díky pohádce Tři oříšky pro Popelku, kde ztvárnil roli prince. Prezident Miloš Zeman, který se rád vyžívá v teletextování po nocích, sice tuto pohádku nikdy neviděl, ale naopak si velmi cení jeho Trávníčkovo moderování hudebního pořadu DO-RE-MI, který moderoval mezi lety 1998 až 2004 společně se Sabinou Laurinovou.

FOTO: Dalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život

Dalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - ordinace-v-ruzove-zahrade_1Dalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - pojištovnaDalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - unnamedDalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - velmi-krehke-vztahy-864Dalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - p
Další fotky
Dalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - n72025894beba959fadf743f37fDalších 7 nekonečných seriálů, které vám zničí život - n

„Pan Trávníček je národní hrdina, který zvládl neuvěřitelných šest let uvádět pořad plný tragédů a polobezdomovců, kteří se snažili zpívat a získat deset tisíc korun. Za tohle si státní vyznamenání rozhodně zaslouží. Navíc ho jako prince miluju od dob černobílé televize,“ sdělila nám paní Edita Z., která je prý už 7 let v důchodu, ale přivydělává si jako domovnice v domě, kde bydlí.

Prezident připustil, že v případě Trávníčka se nemusel rozmýšlet ani sekundu. Když už byl touto poctou oceněn i František Ringo Čech za svou píseň Šubyduby Amerika, tak nikdo nevidí žádný důvod, proč by Trávníček nemohl získat státní vyznamenání za moderování pořadu DO-RE-MI.

Samozřejmě, že se jedná o legraci, protože Trávníček dostane státní vyznamenání za to, že se už mnoho let prodává jako společník za 47 tisíc za večer.

Ferrari Lakatoš

 

Komentáře