Každý neúspěšný člověk v této zemi ví, že když má na svém autě na splátky, které je napsané na babičku v důchodu, tak by měl mít po celý rok zimní pneumatiky. Je pravdou, že se dříve odřou, ale na druhou stranu člověk ušetří za měnění pneumatik. A to se vyplatí!

Kdo nemění, ten šetří

Zima je za rohem, což znamená, že se hloupí rotčildové budou znovu chystat na přezouvání pneumatik u auta. Ti nejlepší z nás mají na svém půjčeném autě samozřejmě pneumatiky celoroční, zatímco my průměrní máme předloňské zimáky bez vzorku. Důležité je si samozřejmě připomenout, že datum 1. listopadu se nese přezouvání pneumatik. I z těchto důvodů doporučujeme do budoucna mít na autě pouze zimní pneumatiky, protože ty pak nemusíte měnit. Za zimáky v létě pokutu nedostanete, ale za letňáky v zimě bohužel ano.

FOTO: 8 způsobů, jak udělat z vašeho nudného vozidla káru Paula Walkera

8 způsobů, jak udělat z vašeho nudného vozidla káru Paula Walkera - autotuning.de8 způsobů, jak udělat z vašeho nudného vozidla káru Paula Walkera - facebook8 způsobů, jak udělat z vašeho nudného vozidla káru Paula Walkera - flickr8 způsobů, jak udělat z vašeho nudného vozidla káru Paula Walkera - piqsels8 způsobů, jak udělat z vašeho nudného vozidla káru Paula Walkera - tuning fb
Další fotky
8 způsobů, jak udělat z vašeho nudného vozidla káru Paula Walkera - tuning 28 způsobů, jak udělat z vašeho nudného vozidla káru Paula Walkera - wikip8 způsobů, jak udělat z vašeho nudného vozidla káru Paula Walkera - tun

„I když se říká, že nový letňáky jsou lepší než ojetý zimáky, tak podle zákonů tomu tak není. Lepší je jezdit celej rok v zimákách, protože ušetříte za automechanika a z vydělanejch peněz můžete zajít do herny, teda až jí otevřou. Letošní zimu se vám možná vyplatí zůstat doma a nikam nejezdit, protože se stejně nic nesmí. Takže když máte letňáky, předpokládejte, že někam budete moct vyrazit až na jaře. Korona je korona,“ radí čtenářům Světa neúspěchu známý ústecký automechanik, který si nepřál být jmenován. Nicméně ve svém revíru je známý tím, že kromě času přetáčí rád budíky i v automobilech. Auta prý pak vypadají mladší, teda alespoň papírově.

A komu nevoní jezdit ani autem na splátky, může ještě pořád využívat jízdu na černo mastnou tyčí.

Ferrari Lakatoš

Komentáře