O další šokující objev se postarali brněnští vědci z Vysoké školy života. Nejprve se jim podařilo zjistit, že oheň vynalezl černoch, čímž si vytvořili obrovské renomé po celém světě. Nyní přišli s dalším šokujícím zjištěním. Selský rozum prý mají jen selata. S tímto tvrzením si proti sobě vědci poštvali všechny voliče SPD.

Brněnští vědci opět na něco přišli

Když jste byl neúspěšným člověkem bez vzdělání, vždy jste ve společnosti nebo na sociálních sítích mohl říct nebo napsat, že disponujete selským rozumem. To už ale neplatí. Díky brněnským vědcům nyní s naprostou přesností víme, že selským rozumem disponují pouze selata. Proto se také nazývá selský.

Oheň vynalezl černoch, potvrdili brněnští vědci

„Náš výzkum trval 10 let a Evropská unie na něj přispěla grantem ve výši 500 tisíc eur. Díky této štědré podpoře jsme došli k závěru, že pouze selata mají selský rozum. Proto prosíme všechny absolventy Vysoké školy života, aby se přestali chlubit tím, že tímto druhem disponují. Týká se malých prasátek,“ potvrdil exkluzivně naší redakci profesor Jan W. Novák.

Tento objev se samozřejmě nelíbí příznivcům politického hnutí SPD, kteří se pravidelně tímto druhem rozumu ohání. „S tímhle oběvem nesouhlasýme a budeme to používat dál,“ odepsal nám na SMS předseda mostecké SPD. A podobně to vidí i další členové SPD, kteří selský rozum doposud považovali za superschopnost, která jim pomůže odhalit Sorosovy plány a sluníčkářské kejkle.

Pokud doopravdy disponujete selským rozumem, tak víte, že vás opět tak trochu trollíme.

Ferrari Lakatoš

Komentáře