Ve světě velkých značek není tak složité najít to nejdražší, co prodávají. Obvykle se to dozvíte ze všech stran. Lodní kufry od Vuittona, stříbrné cestovní panáky od Asprey nebo manžetové knoflíčky s diamanty od Harry Winston za cenu zdravé ledviny.

Jeden klasik pravil, že tyčinka na vytáčení na telefonním kotouči z ryzího stříbra je pro lidi, kteří mají skutečně vše. A stejné zboží pro ty, kteří už mají skutečně vše, najdete i u zmíněných značek. Mnohdy je to i mnohem stylovější, protože batoh Gucci má spousta lidí, ale kdo utratí tisíce za ponožky?

Prada je známá pro svou nezničitelnou Saffiano kůži, kterou začal kopírovat celý svět. Pokud už tedy chodíte v Prada oblecích, pořiďte si sadu tří bavlněných triček. Prada, 155 £.

Bavlněná košile Canali, 135 £.

Pánské spodní prádlo, Dolce & Gabbana, 35 £.

Burberry se svými trenčkoty nebo obleky má i mírnější variantu. Černé skinny džíny můžete pořídit za 195 £, což při investici do kvality není zase tolik.

Oboustranný pásek, Ermenegildo Zegna, 185 £.

Designové manžetové knoflíčky z hrubého stříbra, Lanvin, 120 £.

Pořídit si pravé švýcarské hodinky, které vydrží věky, není levná záležitost. Maurice Lacroix je skvělá střední cesta. 525 £.

Nejstylovější zbytečnost planety, ponožky Gucci, 80 £.

Pouzdro na karty, Saint Laurent, 115 £.

Deodorant Tom For, Neroli Portofino, 35 £.

Komentáře