Těstoviny, mouka, salám, banán, pečivo, možná balené chlebíčky… nejspíš jste při on-line objednávce zboží za dveře na nic nezapomněli. Ale vy, kuřáci mezi námi, věděli jste, že přes internet se dají objednat i nikotinové sáčky?! V roušce se cigarety kouří špatně a kouř nejenže může zatěžovat váše dýchací ústrojí, ale vposledku i systém českého zdravotnictví, jehož zdroje jsou nyní vzácnější než kdy dřív. Naštěstí však existují alternativy.

Nikotinové sáčky LYFT, které na náš trh nedávno uvedla společnost British American Tobacco, vycházejí ze severské tradice žvýkání tabáku. Výhoda LYFTu však je, že vůbec žádný tabák neobsahuje. Čeští spotřebitelé si tuto formu potenciálně mnohem méně rizikového užívání nikotinu velmi rychle oblíbili. Zásadně nižší škodlivost takovéto konzumace nikotinu potvrzuje řada specialistů a lékařů. Navíc v době karantény nemusíte vycházet z bytu, což ocení zejména ti, kdo nemají balkon. A nikotinový sáček si můžete vychutnat i tehdy, když máte nasazenou roušku. Třeba doma na gauči při sledování televize.

Kromě absence tabáku je hlavní předností nikotinového sáčku hlavně fakt, že nikotin se do organismu vstřebává prostřednictvím sliznice. Sáček umístíte pod horní ret a přibližně 30 minut necháváte působit. Vybrat si můžete z několika variant a příchutí. K dispozici je mentol, lesní ovoce nebo výraznější slaná příchuť.

Nikotinové sáčky LYFT jsou praktickou a oblíbenou alternativou tehdy, když si nemůžete dopřát klasickou cigaretu. Anebo když se rozhodnete, že zkusíte něco nového. Výhodou je, že LYFT si můžete objednat i z pohodlí a bezpečí domova. Navšitvte www.golyft.cz a vyberte si příchuť a intenzitu účinku nikotinu. Vaši objednávku vám firma doveze přímo na zadanou adresu, takže nemusíte vůbec opouštět byt či dům. A v případě objednání 10 a více balení je dodávka zcela zdarma! A to už stojí za vyzkoušení, ne? Nejen vaše zdraví to jistě ocení.

Komentáře