Na české politické scéně se objevila nová politická strana, která by mohla zavařit nejen komunistům, ale i SPD a Dělnické straně sociální spravedlnosti. Předseda strany Jednotné Česko Jiří Klimovič slibuje svým voličům milion korun pouze za to, že se narodí v Česku, snížení nájemného a oddlužení. Na tohle my neúspěšní lidé slyšíme. Jdeme do toho!

Nová strana slibuje trest smrti i miliony Čechům

Na internetu se nedávno objevil dokument, který nastínil volební program nově připravované politické strany Jednotné Česko, za kterým stojí jakýsi Jiří Klimovič. Ten rozhodl, že vstoupí do politiky a veškerý svůj volební program zacílí na neúspěšné lidi bez chutí pracovat a splácet své dluhy. A to je přesně to, co potřebujeme! Kam se na Klimoviče hrabou komunisti nebo Tomio Okamura. Jednotné Česko dává naší politice nový level. Která jiná česká politická strana slibuje svým potenciálním voličům hned v prvním bodě svého volebního programu czexit do 30 dnů? Jedině ta Jiřího Klimoviče. V dalších bodech volebního programu JČ zbystří celý svět neúspěšných.

FOTO: Strana Jednotné Česko

Strana Jednotné Česko - Snímek obrazovky 2020-02-22 v 17.00.25Strana Jednotné Česko - Snímek obrazovky 2020-02-22 v 16.57.31Strana Jednotné Česko - klimovičStrana Jednotné Česko - Snímek obrazovky 2020-02-22 v 17.00.25Strana Jednotné Česko - 87219985_3094131973940228_8393391910667943936_n
Další fotky
Strana Jednotné Česko - tomioStrana Jednotné Česko - mark

Ve volebním programu strany Jednotné Česko se například objevuje i oddlužení všech občanů narozených v ČR. Tomu se říká nabídka, která se neodmítá. Jenže to není všechno. Každý občan České republiky by navíc dostal po narození jeden milion korun odškodnění za škody spáchané Němci. Tyto peníze by strana Jednotné Česko získala pro naše občany tak, že by získala válečné reparace 75 let po válce od Německa pod pohružkou vyhoštění německých firem a spolupráce. Německo pravděpodobně nebude riskovat a naší zemi určitě odškodní.

Strana Jednotné Česko dále svým voličům slibuje zdravotní péči, včetně základních léků zdarma, snížení daní na polovinu, minimální mzdu ve výši 20 tisíc korun, důchody v minimální výši 17 tisíc korun a snížení cen potravin, nájmů a nemovitostí. To zní jako český sen, o kterém sní každý neúspěšný Čech v této zemi.

A aby toho nebylo málo, tak je nově vznikající politické seskupení o jednom člověku založené i polodiktátorských principech po vzoru KLDR. Samozřejmostí je znovuzavedení trestu smrti za těžké činy páchané na dětech a seniorech, trestní stíhání pro všechny předchozí vládoucí české politiky nebo například zjednodušenou cestu k získání zbrojního průkazu. Jednotné Česko má však ve svém programu i zrušení Facebooku na území ČR do doby než se Mark Zuckerberg neomluví za blokování dezinformačního a rasistického obsahu.

Jak chce tahle politická strana uspět v Česku, když nám chce dát miliony z válečných reparací a zároveň nám chce zakázat Facebook, abychom se před přáteli pochlubili novým iPhonem a vytuněnou károu? V tomle případě to nedává smysl. To už je lepší zůstat věrný Tomiovi.

Ferrari Lakatoš

Komentáře