Mnoho lidi trápí rostoucí ceny benzínu. Jednou je plná nádrž vyjde na 1400 Kč, jindy zase na 1600 Kč. Naštěstí existuje jednoduchý fígl, jak tyhle starosti neřešit. Stačí mít pod čepicí a vždycky tankovat jen za dvě stovky. Pak vás ceny benzínu vůbec nemusí zajímat, protože ať bude cena jakákoliv, vy vždycky na benzince necháte 200 Kč.

Navíc nejen tak někdo z naší komunity neúspěšných si může dovolit za pohonné hmoty utratit víc. Nejsme žádný rotšíldi, abychom tankovái třeba za pětikilo, nebo nedej bože plnou. Benzín za dvě stovky a jedny Startky k tomu jsou skvělým způsobem, jak ušetřit. O to víc peněz na automaty a chladt vám každý měsíc zbyde.

A pokud chcete návštěvu benzínky posunout ještě na větší level, můžete zkusit natankovat plnou nádrž, a pak ujet bez placení. To bude obsluha koukat, jak jste jim to natřeli.

FOTO: Nejhorší výjevy českých silnic

Nejhorší výjevy českých silnic - 01 autoNejhorší výjevy českých silnic - 02 aNejhorší výjevy českých silnic - 03Nejhorší výjevy českých silnic - 04Nejhorší výjevy českých silnic - 05
Další fotky
Nejhorší výjevy českých silnic - 06

Za úplný vrchol se pak dá požadovat vykradení benzínky. Pumpaři jsou zloději, který prodávaji benzín za přemrštěné částky. Jejich pokladny jsou tak plné peněz a z jejich vyloupení nemusíte vůbec mít špatné svědomí. Naopak se můžete považovat za vykonavatele karmy, že jste okradli zloděje a vzali si zpět vše, co vám patří. Ukradené peníze pak můžete namnožit kde jinde než na automatech, a pak si užívat bezstarostný život.

Svět neúspěšných

Je tu období výplat – automaty jsou nakrmený a konečně dávaj

Komentáře