Pomoc světu nemusí automaticky znamenat, že obléknete tričko UNICEFu a odjedete do Afriky. To nechte profesionálům. Pomáhat ale může každý a s BVLGARI velmi stylovou cestou.

Pokud se ještě neznáte s organizací Save the Children, máte nejvyšší čas. Tisíce a miliony dětí z celého světa dostávají díky této nadaci vzdělání, jídlo a naději na lepší život. Módní svět a svět luxusu je známý tím, že ne vždy působí prakticky a často je mu vyčítáno smýšlení jako ve slonovinové věži. I proti tomu, stejně jako proti chudobě dětí, se rozhodla bojovat legendární šperkařská značka BVLGARI.

Již několik let tato skvělá kolaborace mezi dvěma stranami – synonymem největšího bohatství a největší chudoby – pomáhá. Kolekce šperků Save the Children již pomohla „vytěžit“ přes padesát milionů dolarů, a především rozšířit povědomí o tom, co se na planetě děje. A to mezi skupinou lidí, která má většinou sklony na takové záležitosti nekoukat. Velmi ale pomohly i kampaně se známými tvářemi. Poslední se nese v duchu RAISE YOUR HAND – zvedněte ruce a přihlaste se, když vidíte bezpráví.

Z prodeje každého šperku jde podstatná část na nadaci a vy získáte krom krásného kousku i lepší pocit. V kolekci najdete tři unisex kusy – náramek, náhrdelník a prsten z kombinace kovu a černé keramiky v ikonickém designu a s logem Save the Children.

https://www.youtube.com/watch?v=ZDMTIeHo1TY

Komentáře