Do Vánoc zbývá posledních pár týdnů, které obvykle bývají naplněny stresem a nakupováním dárků pro svoje nejbližší na poslední chvíli. Naštěstí ale máte nás, a my vám přinášíme seznam vánočních dárků, které můžete objednat během pár minut. Ušetříte si tím nervy i čas, který byste prostáli dva dny před štědrým dnem ve výdejně přeplněné lidmi. Průvodkyní tímhle ultimátním vánočním nákupním seznamem bude Lenka Pertlíčková z online obchodního domu Flangi.cz.

Co kupují muži? 

1. Němý sluha MENOTO

Oblečení házejte tam, kam patří! Není to lampa ani rám židle, na kterých obvykle visí vaše oblečení, které doma bezmyšlenkovitě odhodíte po příchodu z práce. Nechte váš nábytek sloužit jeho původnímu účelu a pořiďte si k tomu raději nerezového sluhu. „Němý sluha“ Menoto se nabízí ve dvou provedeních a slušet mu to bude kdekoliv. 

undefined

2. Sada na Whisky Sculpture 

Vytáhněte se před kamarády! Milovat whisky, znamená vědět, že ke správnému zážitku patří i vybrané stolování. Sada na whisky Sculpture nejenom skvěle vypadá, ale poslouží i prakticky. Celá kolekce je určena i pro každodenní užívání díky zvýšené odolnosti proti rozbití. A tak je to – stejně jako whisky – vlastně investice.

undefined

3. Hrnec Atlantis

Vařte jako Ramsey! Špičkový hardware do kuchyně, který poslouží těm, kteří si jsou schopni jen ohřát předpřipravenou polévku, ale i opravdovým milovníkům vaření. Belgická značka Demeyere je proslulá výrobou nekompromisních hrnců a pánví z nerezové oceli. Hrnec Atlantis se pyšní 7vrstvým dnem InductoSeal a měděným jádrem, se kterým můžete pořád dokola vytvářet ty nejparádnější jídla. Navíc za cenu úsporného vaření, což se v době, kdy ceny energií proráží strop, rozhodně hodí. 

undefined

4. Sedátko do sprchy DW

Spláchněte to ze sebe v pohodlí! Nemáte rádi dlouhou a horkou vanu, ale nevyhovuje vám ani rychlé sprchování? Najděte svůj „zlatý střed“ a pořiďte si do koupelny doplněk, který vám konečně umožní relaxovat i ve sprše. Tohle sedátko z kolekce Decor Walter v sobě skrývá nejenom německou kvalitu, ale i designové provedení.

undefined

Co kupují ženy? 

1. Váza Phi City  

Ženy milují květiny! Tušili jste ale, že je nestačí jen zalít vodou, ale potřebujete i správnou vázu? Právě ta ji totiž propojuje s okolím, a často ještě dlouho po životě květin slouží v domácnosti jako doplněk sám o sobě. A tak byste na ní neměli šetřit. Pro moderní i designový interiér je tu avantgardní kus Phi City značky Rosenthal, jejíž texturu vytvořil britský designér Cairn Young. 

undefined

2. Župan Cocoon S Air

Župan je must-have! U županu si na rozdíl od oblečení pro vaši partnerku můžete být vždycky jisti, že trefíte tu správnou velikost. Vždycky se totiž dá koupit trochu „oversize“. Značka Christian Fischbacher si pro tuto sezónu připravila opravdovou pecku. Župan Cocoon S Air je perfektně savý, super měkký a navíc tkaný z té nejkvalitnější evropské bavlny z Egejského moře.  

undefined

3. Snídaňová sada s hrnky Brillance Bone China Fleurs Sauvage

Snídejte s radostí! Jak přimět vaši maminku nebo partnerku, aby se u každé snídaně usmívala? Ať už budete snídat spolu nebo ne, Rosenthal jí ráno udělá krásnější. Snídaňová sada s dekorem Fleurs Sauvages je práce návrhářky Reguly Stüdli a jde o prémiovou kolekci z kostního porcelánu. Ten je sice tenký a lehký, ale zůstává i odolný proti rozbití.

undefined

4. Sada sklenic na Champagne Sommeliers

Večer strávený ve dvou je událost! Vsadím se ale, že vám k tomu chybí sklo ze špičkové kolekce Sommeliers vinařské ikony Riedel. Ta se zrodila v roce 1973 na základě poznatků, že každá odrůda potřebuje svůj specifický tvar sklenice. Tyto slouží na šampaňské, a samozřejmě jim nechybí ruční řemeslná výroba.

undefined

Produktové foto: Flangi.cz

Ilustrační foto: Shutterstock

Komentáře