Kosmetika pro muže nemusí být otrava ani ukrutná nuda. Dopřejte si tři minuty denně v koupelně navíc a vaše pleť vám poděkuje. Britská veganská značka Bulldog Skincare for men je vyvinuta výhradně na péči o mužskou pleť a nekopíruje žádné ženské rituály. Ví, co je pro muže důležité – funkčnost, rychlost a jednoduchá aplikace. 

Bulldog zná odpověď na všechny typy mužské pleti

Produkty Bulldog jsou vytvořené z přírodních ingrediencí speciálně pro muže. Žádná pánská odnož dámského kosmetického gigantu, ale koncept péče o pleť a vousy vytvořený od začátku do konce muži pro muže. Když se mladý Brit Simon Duffy v roce 2006 rozhodl, že se chce pořádně starat o svou pleť, nenašel tehdy na trhu žádný vhodný produkt. A tak si ho vytvořil – pro sebe i všechny další muže, kterým není jedno, jak vypadají. Kosmetika Bulldog už přes 15 let úspěšně řeší témata všech typů mužské pleti: od mastné, přes suchou kůži jako papír, až po vrásčité šarpeje.

Proč je nejlepším parťákem každého muže

Bulldog skvěle kombinuje přírodní ingredience s moderními vědeckými poznatky. V produktech najdete ingredience jako aloe vera, zelený čaj, camelinový, ovesný či baobabový olej. Vše je citlivě a účinně kombinováno do formulí, které pleti prospívají, navrací jí viditelnou hebkost a svěžest. To vše v kompletně veganském složení, bez zbytečné parfemace a parabenů a v plně recyklovatelných obalech. 

Tři kroky ve třech minutách

1.Čištění:  Bulldog Original Face Wash 

Nevysušující čisticí gel Bulldog obsahuje aloe vera, camelina olej a zelený čaj. Nelepí, nemastí a pokožku krásně vyčistí. 
Používejte každé ráno i večer. Stačí malé množství vmasírovat do pokožky obličeje a pak důkladně smýt.

      2.Holení: Bulldog Original holicí strojek

Pro jakýkoliv styling – na perfektně střižené lícáky, bradku nebo pro hladkého naháče. 

Pět břitů z kalené oceli, zvlhčující proužek s aloe vera, precizní zastřihovač, výkyvná hlava a rukojeť z bambusu. Obal je vyrobený z plně recyklovatelného materiálu.

      3. Hydratace: Bulldog Original Mosturizer

Hydratační krém Bulldog obsahuje aloe vera, camelinový olej a zelený čaj. Hydratuje pleť bez zanechání lepkavých nebo mastných zbytků. Pokožka je zdravější a hebká na dotek.

Ráno i večer aplikujte malé množství krému na vyčištěnou pleť tváře i krku.  

A máme hotovo! Právě jste objevili kouzlo své budoucí zářivé pleti.

Bulldog nabízí pro muže mnohem více. Prozkoumejte všechny produkty Bulldog, které koupíte například v drogeriích dm nebo na notino.cz.

 

Komentáře