Značka Hennessy letos oznámila spolupráci s legendárním režisérem Ridleym Scottem, který je autorem jejich nové kampaně Hennessy X.O – Worlds of Greatness. Scott spolupracuje s Hennessy na sérii reklamních spotů pro koňak Hennessy X.O, která bude představena v roce 2019.

V surrealistickém, smyslovém vyprávění nás provede režisér epickou vizuální cestou sedmi příběhů. „Jsem velmi potěšen, že jsem s Hennessy spolupracoval na své první reklamě za 15 let. Od samého začátku se projekt týkal tvůrčího procesu. Viděl jsem první scénář, a okamžitě mě zasáhl. Začal jsem skicovat, a ty kresby se změnily v detailní storyboard a produktivní návštěvu v regionu Cognac. Miloval jsem partnerství s Hennessy, protože tvůrčí proces byl naprostou prioritou. Výsledkem není jen reklama, je to zábava. Jsme nyní v postprodukci s důvtipným týmem CGI a těším se na oficiální start v roce 2019,“ uvádí Ridley.

FOTO: Exkluzivní ukázky chutí připravované kampaně

Exkluzivní ukázky chutí připravované kampaně - Exkluzivní ukázky chutí připravované kampaně - Exkluzivní ukázky chutí připravované kampaně - Exkluzivní ukázky chutí připravované kampaně - Exkluzivní ukázky chutí připravované kampaně -
Další fotky
Exkluzivní ukázky chutí připravované kampaně -

Světy dokonalosti (Worlds of Greatness) jsou kreativní interpretací každé ze sedmi příchutí, popsané degustační komisí firmy Hennessy jako ilustrace chutí koňaku Hennessy X.O. Součástí kampaně bude série sedmi 3D reklam, vytvořených ve spolupráci s vizuální trendovou laboratoří Foam Studio v Berlíně, které budou předchůdcem celého filmu a debutují celosvětově už na podzim letošního roku. Senzorické vizuální dílo ztělesňuje každou ze sedmi odlišných chutí Hennessy XO v hmatatelné, hypergrafické a poetické vizuální podobě, která se pohybuje mezi realitou a mýtem. Film i 3D reklamy byly vytvořeny reklamní agenturou DDB° Paris.

 

Čtěte také: V nejodlehlejší michelinské restauraci vám naservírují až 500 let starého mlže!

 

Komentáře