Valentýna lemují laciné výlevy a nevkusný kýč. Pro Krakena, obávanou příšeru z mořských hlubin, je to nejvíc nenáviděný den v roce. Vynořuje se ze dna oceánu, aby se utkal s Kupidem a smetl veškerý patos, který přitáhl jeho odvěký buclatý nepřítel se svými šípy lásky.

Kraken je proslulý vyvinutými smysly, především čichem, chutí a hmatem. Sentimentální klišé cítí na stovky mil. Jak asi prožívá Valentýna? Srdce bijí rychleji. Líce se chvějí. Uvolňují se feromony. Vzduchem se line odporně sladká vůně lásky a Kraken už natahuje svá chapadla. Nepodléhejte tlaku umělé romantiky, Kraken ničí trapná klišé a vyzývá všechny, aby na letošní Valentýn zlomili srdce – a to doslova, na nelítostné mikrostránce KrakenvsCupid.com.

Anti-valentýnské tažení nedoplní nic tak dobře jako KRAKEN Black Spiced. Tajná směs koření, která se nechává v karibském rumu macerovat, mu dodává jeho typickou vůni a chuť, ve které se projevují tóny vanilky, skořice, citrusů, nového koření, hřebíčku, muškátového oříšku, pepře a špetky nebezpečí. Funguje i jako protijed na přeslazená valentýnská klišé!

warehouse1.cz, 550 Kč

„K čemu je čas, který nejsme spolu,“ stojí na typické valentýnce. „Kéž bys navždy plaval osamocen na širém moři,“ odpovídá trefně Kraken. V pozadí lámání srdcí nechte znít nový Spotify playlist The Kraken Heart Break Mixtape s nejlepšími anti-valentýnskými songy.

Na zlomená srdce!

Na oslavu zlomených srdcí, která jsou s křikem stažena do propasti oceánu, si připravte stylový drink. Pokud vám připadá Valentýn nechutně sladký, tento koktejl z brusinek a citrusů bude dokonalou protilátkou.

KRAKEN Valentine’s Smash

5 cl KRAKEN Black Spiced

7 cl brusinkový džus

2 cl čerstvě vymačkaná limetková šťáva

1,5 cl cukrový sirup

Maliny na ozdobu

KRAKEN Black Spiced, brusinkový džus, cukrový sirup a čerstvou limetkovou šťávu zběsile protřepejte v šejkru a nalijte do sklenice s ledem. Ozdobte malinami.

 

Komentáře