Byli jste i letos hodní? Rok 2020 přinesl tolik podpásovek, že se jednomu skoro až nechce spoléhat na Ježíška. Pokud to vidíte stejně a chcete mu vypomoct s rozdáváním dárků nebo si pro jistotu něco rovnou nadělit, máme pro vás průvodce po last minute dárcích, které zaručeně potěší a nehrozí u nich, že je budete vracet ještě před Silvestrem. Nechte se inspirovat.

Pokud jste člověkem, pro kterého je tvorba úžasného obsahu nedílnou součástí všedního života, tak právě Lenovo Yoga Creator 7i je perfektním společníkem. Tento lehký a celokovový parťák je vybaven nejnovějším procesorem Intel® Core™, grafikou NVIDIA® a displejem s rozlišením Full HD pro plynulé zobrazení obsahu, který zrovna vytváříte nebo přehráváte. Pokud budete zrovna v akci u moře, v lese nebo v horách, nemusíte se bát, že byste nezvládli pracovat. Díky celodenní výdrži baterie se můžete na Lenovo Yoga Creator 7i spolehnout.

Cena od 37 989 Kč

Vypadá jako luxusní elektronická tužka, ale ve skutečnosti je to premiant na trhu s elektronickými cigaretami a má i několik ocenění. Vype ePen 3 je vyroben z kvalitních materiálů a působí luxusním dojmem. Náplně (pody) jsou barevně odlišené a lze je sehnat v mnoha příchutích – Crushed Mint, Wild Berries, Just Mango, Infused Vanilla – ale samozřejmě i v takových, které evokují klasický tabákový blend. Elektronická cigareta Vype se nabíjí prostřednictvím USB kabelu a při plné kapacitě vydrží celý den. S Vype ePen 3 můžete brát ohledy na ostatní, ale zároveň si dopřát svůj rituál bez kompromisů.

→ Objednávejte na shop.myglo.cz.

Dva displeje = chytřejší podnikání

Inovativní notebook Lenovo ThinkBook Plus je perfektním pracovním společníkem. Externí displej dokáže zobrazit notifikace, aniž byste museli kontrolovat emaily na smartphonu během schůzek. Díky digitálnímu peru, které je součástí balení, je možné dělat poznámky, řídit si agendu nebo kreslit na horním displeji notebooku a vše pak synchronizovat pomocí OneNote. Lenovo ThinkBook Plus disponuje reproduktory Harman Kardon®, mikrofony s certifikátem Skype a tím tak zajistí perfektní zvuk pro online schůzky ať se nacházíte kdekoliv.

Cena od 27 990 Kč

Slony má každý rád a chce s nimi být kamarád. Charles a Ray Eamesovi podlehli slonímu šarmu už v roce 1945 a navrhli sloní hračku z překližky. Nikdy ji však nenechali vyrábět sériově. Eames Elephant je nyní k dostání poprvé v plastové verzi pro ty, kterým byla tato hračka původně určena – dětem. Ať už jako hračka (vhodná i na venkovní použití) či jako součást dětského pokojíku, toto přátelsky tvářící se zvířátko s charakteristickýma obrovskýma ušima vytvoří na tváři každého dítěte nejeden úsměv, a hlavně je vyrobené z odolného materiálu, který přežije i řádění těch největších (nebo nejmenších?) lumpů.

→ Ježíšek může objednávat na www.designpropaganda.cz za 2 385 Kč.

Nové Philips televize řady Performance dokonale kombinují špičkové technologie i vzhled a díky krásnému kovovému designu navíc vytvoří elegantní prvek každého interiéru. Jejich silnou stránkou je plastický obraz s živými barvami a prvotřídní zvuk. Technologie 4K UHD HDR přináší bohatý obraz s výrazným kontrastem, přirozené odstíny a detailní obraz pak zajišťuje Philips procesor P5. Televizory také podporují videoformát HDR10+, který díky Dolby Vision a Dolby Atmos bude skvěle vypadat i znít. Zábavu na večer si můžete snadno vybrat z Google Play, videotéky Netflix či Amazon Prime. Nově vám také neunikne žádný dialog, protože díky funkci DTS Play-Fi na televizorech Philips můžete připojit kompatibilní reproduktory v libovolné místnosti. Philips PUS8505 série pokrývá široké spektrum úhlopříček: 43, 50, 58, 65 a 70 palců a je k dispozici od 23 999 Kč za model 58PUS8505/12.

Tablet pro celou rodinu

Lenovo Smart Tab M10 Plus se může stát dalším členem vaší rodiny. Celokovový kryt a poměr displeje až 87 % nabídne zážitek ze sledování oblíbených pořadů a videí. Díky rodičovské kontrole a technologii pro ochranu zraku, se již nemusíte bát o své děti. Smart Tab M10 Plus je také vybaven dokovací stanicí pro chytré napájení a spolu s asistentem Google můžete ovládat vaši domácnost bezdotykově.

Cena od 6 499 Kč

Herní nebe

Pro ty, co si rádi zahrají, zde máme nadupaný Lenovo Legion 5. Nekompromisní výkon tohoto ultratenkého notebooku pohání procesor AMD Ryzen 5. Nejpokročilejší grafika a 15,6″ antireflexní displej s vysokým jasem a obnovovací frekvencí 144 Hz vás vtáhne do virtuálního světa svojí plynulostí a realistickým vykreslením obrazu i těch nejnáročnějších her. Lenovo Legion 5 může být skvělým přírůstkem do rodiny i pro vaší drahou polovičku, díky dvojice reproduktorů Harman s certifikací Dolby Atmos, bude skvělým parťákem i na filmové večery.

www.lenovo.cz Cena od 30 489 Kč 

Komentáře